Da vi likevel var i Kansas City fikk jeg muligheten til å besøke The Roasterie – et fantastisk kaffebrenneri med en flymaskin i full størrelse på taket.
Allerede da vi var hundre meter unna kaffebrenneriet kunne vi kjenne den kraftige aromaen av nybrent kaffe inne i bilen.
The Roasterie startet for 20 år siden og har spesialisert seg på luftbrenning – det vil si at de bruker oppvarmet luft med nøyaktig regulert temperatur for å få en så jevn brenning av bønnene som mulig.
Eierne av The Roasterie reiser verden rundt for å finne den beste råkaffen. Nå har de en produksjon på omkring en million pund, altså rundt 450 tonn ferdig kaffe hvert år.
I forbindelse med produksjonsanlegget har de også en skikkelig fin kaffebar der man både kan kjøpe kaffebønner, «brukerutstyr» og kaffedrikker i alle varianter.
Jeg sikret meg litt etiopisk Sidamo som jeg brant på gassgrillen til noen gode amerikanske venner.
Og kaffen de serverte var selvsagt upåklagelig!